Prijslijst

Headerfoto

Wij werken uitsluitend met producten die zorgdragen voor de conditie van jouw haar. Onze producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, ppd, ammonia en daarbij ook altijd dierproefvrij. Waar we kunnen, dragen we ons steentje bij aan een verantwoordelijk milieu. We recyclen verftubes en haarfolies. En om nog een beetje extra bij te dragen, vangen we het afgeknipte haar op. Dit wordt verstuurd naar Amerika, waar zij er matten van maken om olie op te vangen uit de zee. Ons hart ligt dicht bij de natuur, ons vak niet altijd. Laten we ons best doen beide werelden samen te laten komen. Wees lief voor elkaar!

Classic Cover
Dit is de traditionele uitgroeibehandeling. Perfect om grijs haar te camoufleren en/of een diepere aanzet te creëren. Wij werken met de beste producten voor jouw haar – daarom een kleuring die ppd-, ammonia- en dierproefvrij is. Whole color staat voor het kleuren van zowel aanzet, lengte als de punten. Dit kan zijn een diepere inkijk of juist het camoufleren van uitgroei. De punten worden ook gekleurd om meer gloss te geven en/of de tint warmer of koeler te maken. De punten kleuren wij bijna altijd met een semipermanente kleuring die ppd-, ammonia- en dierproefvrij is.


Just only the roots
€44
Whole color 
€48

Sameless highlights
Highlights, daar ligt onze specialiteit. Gtbh staat bekend om het inzetten van onwijs veel highlights – en dat is uniek! Technieken als babylights, faceframing en statement money piece zijn niet weg te denken van onze menukaart. Het combineren van deze technieken is onze favoriet! Hierdoor licht je haar op een mooie en natuurlijke manier op en zorgen we voor een frisse look die mooi blijft!
De keuze 1⁄4, 3⁄4 of 4/4 of door de kleuring hangt af van het wenselijke resultaat:


1⁄4 highlights
€57
3/4 highlights
€77

4/4 highlights
€87


Balayage
Deze techniek gebruiken we als je nooit eerder balayage of highlights hebt laten zetten in het haar. Door precies te werken, zorgen we ervoor dat het heel mooi en zacht overloopt van lengte tot de punt. Kies je voor balayage verwacht dan een zachte overloop in het haar en opgelichte punten.

Balayage
€107


Treat yourself
Om highlights meer karakter te geven, adviseren wij een toner. Een toner kan het haar opfrissen, diepte geven of spannender maken​. 
Olaplex en K18 is onmisbaar als je de kwaliteit van je haar wil behouden tijdens het kleuren. Olaplex & K18 herstellen van binnenuit en maken de schades door kleuren zo klein mogelijk.
Wil je een gezondheidsboost voor je haar? Kies dan Olaplex Recovery – een behandeling volledig gefocust op herstel.
Wil je je haar vanuit de wortel hydrateren voeden met rozenwaterolie en wakker schudden voor een gezonde haargroei vanuit de wortel? Kies dan voor onze scalp treaatments.

Toner 
€ 27

Olaplex or K18 through color.
€ 20

Olaplex recovery
€ 37

Scalp treatment 
€47


Cut & Styling
We knippen je haar optimaal, zodat jij lang plezier hebt van jouw kapsel. Middels trainingen, trends en de liefde om up-to-date te blijven binnen ons vak zorgen we ervoor dat je altijd weer beter de deur uitgaat!​ We maken geen onderscheid in gender in onze prijzen. 

Haircut ultra-short hair
€31
Haircut ultra-short hair - 3 weeks routine
€26
Haircut short hair
€35
Haircut long hair
€45
The curly one
€49


Blowdry
€33
Updo
€47

Om jongeren (tussen 16 en 20 jaar) en studenten (tot en met 24 jaar) tegenmoet te komen, krijgen zij op vertoon van de studentenpas 20% korting op knip- en kleurbehandelingen. Olaplex en toners uitgezonderd.

Onze prijzen worden te allen tijde besproken op het moment dat je bij ons in de stoel zit, zodat jij weet waar je aan toe bent. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.