Prijslijst

Headerfoto

Wij werken uitsluitend met producten die zorgdragen voor de conditie van jouw haar. Onze producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, ppd, ammonia en daarbij ook altijd dierproefvrij. Waar we kunnen, dragen we ons steentje bij aan een verantwoordelijk milieu. We recyclen verftubes en haarfolies. En om nog een beetje extra bij te dragen, vangen we het afgeknipte haar op. Dit wordt verstuurd naar Amerika, waar zij er matten van maken om olie op te vangen uit de zee. Ons hart ligt dicht bij de natuur, ons vak niet altijd. Laten we ons best doen beide werelden samen te laten komen. Wees lief voor elkaar!

Color addicted. 

Just only the roots. va. 30
Dit is de traditionele uitgroeibehandeling. Perfect om grijs haar te camoufleren en/of een diepere aanzet te creëren. Wij werken met de beste producten voor jouw haar – daarom een kleuring die ppd-, ammonia- en dierproefvrij is.

Whole color. va. 45
Whole color staat voor het kleuren van zowel aanzet, lengte als de punten. Dit kan zijn een diepere inkijk of juist het camoufleren van uitgroei. De punten worden ook gekleurd om meer gloss te geven en/of de tint warmer of koeler te maken. De punten kleuren wij bijna altijd met een semipermanente kleuring die ppd-, ammonia- en dierproefvrij is.

Highligts love.

Sameless highlights. 1/4 3/4 of 4/4.
Highlights, daar ligt onze specialiteit. GTBH staat bekend om het inzetten van onwijs veel highlights – en dat is uniek! Technieken als babylights, faceframing en statement money piece zijn niet weg te denken van onze menukaart. Het combineren van deze technieken is onze favoriet! Hierdoor licht je haar op een mooie en natuurlijke manier op en zorgen we voor een frisse look die mooi blijft!
De keuze 1⁄4, 3⁄4 of 4/4 of door de kleuring hangt af van het wenselijke resultaat:

- Wil je een zacht effect creëren net alsof je een kusje van de zon hebt gehad? Dan is 1⁄4 highlights een prima optie. va. 55

- Met 3⁄4 highlights kun je een zichtbaar effect creëren. Wil je een statement maken met een nieuwe
haarkleur, dat is helemaal mogelijk vanaf 3⁄4. Het gebied onder het oor wordt bij 3⁄4 niet opgelicht, zodat er altijd wat diepte te zien is. va. 75

- De optie 4/4 highlights is voor de echte blondies onder ons. Een groot effect, heel duidelijk zichtbaar met een focus
op het hele hoofd. Let’s go all the way! va. 85

- Highlights through color. Highlights die door een basis kleuring heen gezet worden voor een subtiel effect om wat meer kleur karakter te geven aan jou basis kleur. va. 10

Balayage, you go the ride with us?

Perfect Balayage. va. 105
Deze techniek gebruiken we als je nooit eerder balayage of highlights hebt laten zetten in het haar. Door precies te werken, zorgen we ervoor dat het heel mooi en zacht overloopt van lengte tot de punt. Kies je voor balayage verwacht dan een zachte overloop in het haar en opgelichte punten.

Balayage Refresh. va. 85
Met deze behandeling zorgen we ervoor dat je balayage weer omhoog gezet wordt. Het zorgt ervoor dat je kleur mooi blijft en je uitgroei niet zichtbaar/subtieler wordt.

Do you?

Sexy toner. va. 27
Om highlights meer karakter te geven, adviseren wij een toner. Een toner kan het haar opfrissen, diepte geven of spannender maken.

Olaplex. 
Olaplex is onmisbaar als je de kwaliteit van je haar wil behouden tijdens het kleuren. Olaplex herstelt van binnenuit en maakt de schade door kleuren zo klein mogelijk. Wil je een gezondheidsboost voor je haar? Kies dan Olaplex Recovery – een behandeling volledig gefocust op herstel.
Olaplex through color. 20
Olaplex recovery. 35

Cut the hair with love.

A haircut & quick dry. 30 
A haircut & blowdry. 40
We knippen je haar optimaal, zodat jij lang plezier hebt van jouw kapsel. Middels trainingen, trends en de liefde om up-to-date te blijven binnen ons vak zorgen we ervoor dat je altijd weer beter de deur uitgaat!

The curly girl. 45
We hanteren voor de curly girls een speciale kniptechniek. Iedere krul is anders, dus we knippen precies zoals jouw haar valt. Tijdens deze behandeling knippen wij je direct bij binnenkomst. Daarna gaan we het wassen en stylen. Tot slot geven wij graag extra advies hoe jouw (eigenwijze) krul het best tot zijn recht komt.

Men's hair. 27
Precies wat het zegt. Voor de mannen. We blijven ons ontwikkelen van faden tot messy looks tot lang haar. Come in and enjoy.

Men's hair 3 weeks reat. 23
Hou je van een GTBH Bezoek en kom je binnen 3 weken terug om je coupe te updaten? Dan is dit de beste keuze voor jou!

Happy Kids. 25
Gtbh kids haircut.

Blowdry & Updo.

Blowdry. 25
Deze behandeling heeft de focus op föhnen! We kennen allemaal dat gevoel van goed geföhnd haar. Laat de volume maar komen, wij zorgen voor de stevigheid in deze coupe!

Updo. 39
Deze behandeling is gefocust op updo's. Heb je een feestje of wil je een avondje extra stralen? Wij zorgen dat je straalt!

 

We love to see you!

Om jongeren (tussen 13 en 20 jaar) en studenten (tot en met 24 jaar) tegenmoet te komen, krijgen zij op vertoon van de studentenpas 20% korting op knip- en kleurbehandelingen!

Onze prijzen worden ten alle tijden besproken op het moment dat je bij ons in de stoel zit zodat jij weet waar je aan toe bent. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.