Prijslijst

Headerfoto

Wij werken uitsluitend met producten die zorgdragen voor de conditie van jouw haar. Onze producten zijn vrij van parabenen, sulfaten, ppd, ammonia en daarbij ook altijd dierproefvrij. Waar we kunnen, dragen we ons steentje bij aan een verantwoordelijk milieu. We recyclen verftubes en haarfolies. En om nog een beetje extra bij te dragen, vangen we het afgeknipte haar op. We werken samen met green circle salons waar zij er matten van maken om olie op te vangen uit de zee. Ons hart ligt dicht bij de natuur, ons vak niet altijd. Laten we ons best doen beide werelden samen te laten komen. Wees lief voor elkaar!

Om jongeren (tussen 16 en 20 jaar) en studenten (tot en met 24 jaar) tegenmoet te komen, krijgen zij op vertoon van de studentenpas 15% korting op combinatie behandelingen knippen-kleuren. k18 en toners uitgezonderd.

Onze prijzen worden te allen tijde besproken op het moment dat je bij ons in de stoel zit, zodat jij weet waar je aan toe bent. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.