Natural

Headerfoto

Smile more today
Lief zijn voor de wereld, dat is ons streven. In de kapperswereld krijgen we te maken met veel producten, stoffen en verpakkingen. GTBH houdt een scherp oog op wat er speelt in de maatschappij en probeert datgeen wat anders kan door te vertalen. GTBH onderneemt maatschappelijk verantwoord!

No nature, no future
Een gezonde toekomst begint bij onszelf én een stukje bewustwording. Bij GTBH informeren we je daarom graag over de producten die je kiest. We werken bewust voor merken die in zelfde speerpunten als ons geloven. Zij die voor pure shampoos gaan, zonder parabenen en sulfaten én zij die verbeteren op jouw condities. We focussen graag op verbetering voor jouw haar. We schrappen PPD uit onze producten en zijn dagelijks bezig met recycling van onze restproducten. We zeggen luid en duidelijk nee tegen plastic soep in de zee.

Nourish yourself.
We voeden ons lijf het liefst met whole foods recht uit de natuur. Parfum, alcohol en synthetische stoffen zijn écht not done in onze huidverzorging, maar staan we ook dagelijks stil bij de verzorging van het haar? Definitief weg met chemicaliën en onnodige stoffen in onze haarproducten. Zoals we onze huid en lijf verzorgen, zo dienen we ook ons haar te behandelen. Met producten die bewezen hebben het verschil te maken!

Bewust kiezen voor jezelf is bewust kiezen voor een mooiere aardbol. We're in this together.

NaturalNatural