Natural

Headerfoto

Natural

Geen Dierenleed
Steffie kan absoluut niet tegen dierenleed, daarom heeft zij als hoofdmerk Mr Smith. De producten van Mr Smith zijn vegan en compleet vrij van parabenen en sulfaten. Bovendien zijn de producten niet op dieren getest. 

Geen PPD
Steeds meer mensen hebben een allergische reactie op de kleurstof PPD. Dat merk je door onder andere jeuk en roodheid op de hoofdhuid. Steffie werkt daarom uitsluitend met producten die geen enkel PPD- bestand bevatten.

Geen overbodig plastic 
Steffie vindt het belangrijk om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te werken. Aan de plastic soep die de wereldzeeën bedreigt werkt zij niet mee. Vandaar dat haar producten allemaal recyclebaar zijn. Wel zo'n fijn idee hè?

THE NATURAL MOVEMENT! 
We voeden ons lijf het liefst met whole foods recht uit de natuur… Parfum, alcohol en synthetische stoffen zijn écht not done in onze huidverzorging, maar staan we ook dagelijks stil bij de verzorging van het haar? 

Bij GTBH gaan we voor the natural way
Definitief weg met chemicaliën en onnodige stoffen in onze haarproducten. Zoals we onze huid en lijf verzorgen, zo dienen we ook ons haar te behandelen. Met producten die bewezen hebben het verschil te maken! 

#useyourhead #naturalswithin #healthyhairformula #nostress #happyhair #dogood #goodtobehair

NaturalNatural