Concept

Headerfoto

GTBH is onlosmakelijk verbonden met identiteit. Noem het maar hét fundament van onze organisatie en wat we aanbieden. Want ‘wie ben je, hoe sta je in het leven en waar wil je naartoe?’ Dat zijn onderwerpen/vraagstukken die in allerlei vormen terugkomen in ons concept. 

In de basis natuurlijk de visuele identiteitscreatie. Is jouw ‘pantser’ aan de buitenkant een versterking van hoe jij je voelt? De oorsprong van GTBH vindt zich in knippen, kleuren en alles rondom haar. Wij geloven dat de juiste look jou meer in je kracht zet. Maar los van dat willen we het daar niet bij laten, want een mooie buitenkant start met een gezonde binnenkant. GTBH wil je in de weg naar jouw ideale identiteit je allerlei tools aanreiken om als mens te groeien. In welk opzicht dan ook.

Om dit voor jou te realiseren gaan we datgeen we aanbieden onderverdelen in een aantal thema’s: ‘Identity, Open Up, Slow Down & Nourish Yourself’. Dát zijn onze kernbegrippen. We praten je uitgebreid bij in de social posts de komende tijd. De hoofdboodschap is dat we snijden aan alle kanten van het spectrum om balans te creëren én fysiek en mentaal weerbaar te zijn. 

Let’s enjoy the ride. Go with us.

Concept