Blog

Headerfoto

Me & Mr Smith

Gepubliceerd op:
Dinsdag 29 januari 2019

Steffie gebruikt als hoofdmerk Shampoo het luxueuze Mr Smith. Dit Australische merk bestaat uit pure botanische en organische ingrediënten. 

‘Het is een heerlijk merk waar ik diverse producten van heb, Zo is de Mr. Smith's hydraterende Shampoo gemaakt om droog en beschadigd haar optimaal te verzorgen en herstellen. Deze bevat bijvoorbeeld Myrraolja en Cupuazú boter dat het haar hydrateert, verzacht en beschermt. 
Het bevat anti-aging eigenschappen die de effecten van UV-schade kunnen terugdraaien. De rijke voedingsstoffen gaan helemaal naar de wortels. 
Ik vind het een onwijs goed product omdat het sulfaat, parabenen en siliconenvrij is, veganistisch en niet op dieren getest. En, naast dat het lekker ruikt, werkt het ook echt! Heerlijk om de hele dag te mogen werken met de geuren van passiebloem, rozen en acai bessen om je heen. 
 
HEALTHY LIFESTYLE 
Toen ik op zoek ging naar een hoofdmerk had ik een eisenlijstje waarvan ik dacht dat niemand daaraan kon voldoen. Mr Smith wel, dit merk kruist alle boxjes af. 
Ik wilde absoluut geen chemisch product of iets dat het haar kon beschadigen of verzwaren. 
Bij Mr Smith zijn alle producten ontwikkeld om te presteren en de ingrediënten zijn in hoge concentratie aanwezig. Ook is het een innovatief merk en zie je hen regelmatig tijdens Fashionshows op de catwalk. 

ORGANISCH & BOTANISCH
Ik begrijp dat sommige mensen denken, hoe erg zijn sulfaten en parabenen dan? Dat zit toch in heel veel producten? Ja, dat klopt, maar dat betekent helaas allerminst dat ze niet slecht zijn. 
Mr. Smith deelt mijn mening dat het weglaten van bepaalde ingrediënten net zo belangrijk is als iets er in stoppen. 

Sulfaten zijn bijvoorbeeld hele zware zepen waar ze garagevloeren mee schoonmaken. Parabenen zijn conserveringsmiddelen die 12 maanden houdbaar blijven. Dit maakt een shampoo agressief en doet meer slecht dan goed voor je haar.
Mr Smith is milieuvriendelijk Peta-gecertificeerd dus niet op dieren getest en zonder dierlijke producten dus, dat vind ik echt belangrijk. 
Me & Mr Smith we are a great match! 

Wil je deze fijne producten eens uitproberen? Maak een afspraak en ik zie je snel, gezellig!
 
www.goodtobehair.nl/contact