Blog

Headerfoto

Social Media

Gepubliceerd op:
Dinsdag 16 april 2019

Er wordt soms wel eens naar gesproken over Social Media. Dat we door de opkomst van de diverse kanalen minder in contact met elkaar zouden staan. Natuurlijk zijn er, zoals met alles, mensen die doorslaan. Heel eerlijk gezegd ben ik daar soms ook wel eens eentje van. Het is lastig in deze tijd om er niet in mee te gaan. Maar het heeft ook ontzettend veel voordelen.

Waarom wel Social Media?
Je maakt snel en eenvoudig contact. Je kunt elkaar echt beter leren kennen via de Social Media kanalen. Je ziet waar een ander in is geïnteresseerd en kunt via iemand anders ook weer in contact komen met zaken die voor jou interessant kunnen zijn; lekkere gerechten, goede yogascholen, bijzondere evenementen of inspirerende locaties bijvoorbeeld. 
Social Media, op de juiste manier gebruikt, kan je wereld vergroten. Met letterlijk 1 klik kun jij eeuwenoude Chinese gebruiken leren of een mooie video over een positieve mindset bekijken. Het kan echt bijdragen aan je eigen creativiteit door op Instagram en Pinterest te kijken naar andere creatieve mensen.

Transparantie
Bij mij in de salon merk ik echt dat het contact juist super transparant is.
Ik vind het een compliment als mensen mij een berichtje sturen om iets te vragen of te delen met mij. Bijvoorbeeld om stylingstips of welk product nu ook alweer goed is voor het haar?
Maar ook sturen mensen wel eens foto's om te vragen of zij dit ook met hun haar zouden kunnen doen. Ik kijk, zodra ik kan tijd heb, mee om je vragen te beantwoorden. Graag zelfs! Ik krijg juist altijd energie van berichtjes en voel dan altijd heel goed dat dit is waar ik van hou en dat ik hier echt mijn ondernemerslust uithaal. Mijn eigen salon met mijn eigen klanten en mijn manier van aandacht geven. Daarom vind ik het ook zo leuk om positiviteit te delen!