Blog

Headerfoto

Het ontstaan van GOOD TO BE HAIR

Gepubliceerd op:
Dinsdag 15 januari 2019

GOOD TO BE HAIR is geopend en Steffie heeft al heel wat enthousiaste klanten in haar stoel gehad. De vraag waarom ze haar eigen salon is gestart hoeft niet lang te wachten op een antwoord.

‘Het was de tijd! Ik denk dat iedere eigen onderneming begint met een passie en een droom. Ik merkte dat ik steeds meer mijn eigen ding wilde doen. Dat ik groeide in mijn vak en daardoor de dingen met een steeds grote regelmaat anders wilde doen. Dan liep ik door de straten van Londen en droomde ik alleen maar van een eigen salon. Mezelf daar ontwikkelen en steeds dichter bij mezelf komen was en is een fantastische ervaring. Good to be here, dacht ik dan. Als een soort grapje in mijn hoofd, maar vandaaruit is wel mijn passie gaan groeien! 

Dankbaar en blij
‘Die droom blijft een droom tot je besluit hem te gaan verwezenlijken. Ik vond het wel heel spannend. Maar mijn vriend en mijn ouders vroegen waarom ik het niet zou doen. Daar had ik eigenlijk geen antwoord op. We zijn gaan brainstormen, gaan tekenen, duidelijke doelen gaan stellen. De salon werd steeds échter. Mijn vriend heeft het logo getekend en dat was direct raak. Ik heb het geluk dat ook mijn vader heel creatief en handig is. Ook mijn moeder was van onschatbare waarde in het hele proces. Voor mij is dat mede de reden dat het GOOD TO BE HAIR, zo ontzettend goed voelt. Mijn droom, mijn passie en de liefde van iedereen die ik lief heb zitten letterlijk én figuurlijk in de salon. Ik ben ontzettend blij en dankbaar. Ook met iedereen die hier binnenstapt. Dat blijft het mooiste aan dit vak. Iedereen is anders. De een komt binnen met een superduidelijk beeld en dat evenaren is fantastisch. De ander komt binnen met werkelijk geen idee, daarbij helpen en tot een resultaat komen waar de klant niet van had durven dromen is echt onbeschrijflijk gaaf. Ik kan me niet voorstellen dat dit ooit gaat vervelen. ITS GOOD TO BE HAIR! 

Wil jij een afspraak plannen? Leuk! Klik op de link:
http://www.goodtobehair.nl/contact/