Blog

Headerfoto

Trends van 2019!

Gepubliceerd op:
Vrijdag 01 maart 2019

Het jaar 2018 was het jaar van kleur! Alles kon en mocht. Met knalkleuren qua make-up en haar wat op een futuristisch wijze gestyled werd. Ook subtiele accenten van deze ‘over the top’ look zagen we veel vorig jaar. Bijvoorbeeld knalroze wimpers of subtiele plukken blauw in het haar. Veel visagistes en hairstylisten zagen dat als hét ultieme jaar om lekker jezelf te zijn. Ook in 2019 blijven neonkleuren een statement maken. Dus val jij graag op? Geen probleem vrijwel alles mag nog in 2019!

Maar dit jaar gaan we ook qua kleding, make up, en haar juist weer terug naar basic. Met natuurtinten en naturel looks. Hoge knotten blijven trendy en ook de lage warrige paardenstaart komt weer terug. Wat we ook blijven zien is de pony. Niet alleen de ‘standaard pony’ maar ook de korte pony en de ‘halfshort’ pony is hot dit jaar. Sowieso is kort weer terug. We zagen op verschillende catwalks vrouwen met de zogenaamde ‘Pixie Cut’, een superkort kapsel wat stoer en trendy tegelijk is. We zien dus veel naturel kleuren, zoals honingblond, maar ook zacht koraal wordt een trend in 2019.  
Geen jaar zonder bob, was 2018 de warrige bob, nu zien we de blunt bob een strakke bob zonder laagjes met een scherp afgeknipte onderkant. Vrouwen met langer haar die graag de trends volgen mogen naast versiersels ook natuurlijke waves in hun haar creëren. 

Kortom je kunt eigenlijk alle kanten op dit jaar!

Sowieso zeg ik altijd: trends zijn leuk maar ze moeten wel bij je passen. Peachy rosé haar is namelijk ook superhip, ik zeg doen! Wat zeg jij? Ik vertel je graag meer over alle trends in de salon. Wees niet bang dat ik jou ga overhalen om een ultrakorte pony te knippen want trends zijn superleuk, maar jezelf zijn is nog altijd het aller- aller leukste!